Close

Actualitat

El passat 10 de Març les noies de la colla, Bessons, Drac Petit i Drac Gran, vam participar a la jornada de la Dona

Des de l’Associació d’Amics del Drac de la Geltrú hem de tornar a lamentar una pèrdua que ens toca de ben a prop, la del nostre amic i company ‘Sito’ Gálvez, membre actiu del Drac Gran.

Des de l’entitat volem agrair la seva implicació a la colla aquests darrers anys, entre d’altres com a cap de colla del Drac Gran.

Traslladem el nostre condol a la família i amics en aquests moments.

12/02/2024

 Hem estat molt de temps desconectats però no hem parat. Ens pot seguir a les xarxes socials de l’entitat

Aquest 2024 ja hem participat a Sant Pau, a Sant Pere de Ribes, a la Pobla de Mafumet ala lectura de sermosn de xatonada de la Casa de la Festa i a l’arrivo de Vilanova i la Geltrú

 

 

 


05/06/2021

Aquest 2021 hem pogut realitzar el Corpus a la Geltrú, amb una catifa a la plaça Assumpció amb l’ou com balla.

Per Festa Major vam participar a les cercaviles que es van realitzar a la Rambla Sant Jordi amb les mesures COVID establertes.

Festa Major de la Geltrú 2021. La plaça de l’asssociació dels Alumnes Obrers va acollir la majoria d’actes d’aquesta Festa en un format reduit degut a les restriccións sanitaries.

El dissabte 14/08/2021 el protagonisme va ser el foc, a la tarda una TROBADA INFERNAL INFANTIL on els BESSONS DE LA GELTRÚ van participar en una plaça plena.

A la nit el TOMB DE FOC va ser l’inici de la Nit de Foc, una exhibició dels balls de les DIABLESSES i del DRAC de la GELTRÚ la plaça de l’aSssociació dels Alumnes Obrers va acollir una nova edició del Tomb de Foc.